Actueel

Van de voorzitter

Beste SOB`87 leden.

We hebben het met zijn allen meegemaakt ! SOB´87 bestaat dit jaar 35 jaar. Een mijlpaal om op terug te kijken.

Wat ooit begon in het Oudenrijn ziekenhuis in 1987 is uitgegroeid tot onze huidige vereniging in 2022. Er is in die jaren natuurlijk het een en ander van structuur veranderd.

In het archief van destijds kijkend valt meteen op dat de gehele vastlegging geschiedde met pen en papier, hier en daar ondersteund door een type machine. De financiële administratie werd geheel met de hand bij gehouden, met de regels die toen golden.

Zo is het aardig om te zien hoe een verslag werd opgemaakt geheel handgeschreven met korte samenvattingen. Leuk om eens terug te zien. Doortrekkend naar het heden hebben wij op gepaste manier het 35 jarig bestaan gevierd met een hele gezellige avond samen doorbrengend. Een uurtje bowlen met aansluitend een hapje eten. Zeer onderhoudend ! Zo leer je elkaar eens van een andere kant bekijken, kennis te maken met de eventuele de partner.

Het bowling gebeuren werd op magistrale wijze gewonnen door Lisette die daarmee bewees dat de jeugd het soepelst is van allen.

Met een heerlijk etentje en een drankje werd de avond besloten en keerde een ieder tevreden huiswaarts. Helaas was dat ook het moment waarop Wim Geurtsen kenbaar maakte over enkele weken afscheid van ons te gaan nemen, de afstand is toch een te groot struikelblok.

Wij wensen hem in het verre Drente alle goeds voor de toekomst en een hele fijne tijd samen. Allen bedankt voor deze leuke avond.

De contributie voor de 2e helft van 2022 kunt u overmaken  op onze rekening:
 NL26RABO 0364263008   t.n.v. penningmeester  S.O.B.'87 te Utrecht. 

O.v.v.    Contributie september t/m december 2022.
 


Belangrijk  :

De bestuurs E-mail adressen zijn :

Sjaak.                       info@sob-87.nl

Ingrid.                      info@sob-87.nl

Henk Lingeman   henkling@casema.nl


Ook dit jaar gaan we natuurlijk voor de volle winst in onze onderlinge partijen volleybal.

       Winnen willen wij allen het liefst maar niet ten koste van alles.   Alles moet wel heel blijven natuurlijk, de volgende dag is het gewoon weer dinsdag  ook al heb je niet gewonnen.

       Dus sporters ga er voor ! Maar denk aan elkaar en zeker aan de gezelligheid.